latinica  ћирилица
31/03/2023 |  15:58 ⇒ 19:56 | Аутор: РТРС

Додик: Млади социјалдемократи будућност и огромна снага (ВИДЕО)

Лидер СНСД-а Милорад Додик рекао је да је ова политичка партија посебно поносна на младе социјалдемократе зато што представљају будућност и огромну снагу.
Сједница Главног одбора Младих СНСД-а - Фото: РТРС
Сједница Главног одбора Младих СНСД-аФото: РТРС

У Бањалуци је данас одржана сједница Главног одбора Младих социјалдемократа, којој су, осим Додика, присуствовали и потредсједница СНСД-а Жељка Цвијановић, те генерални секретар странке Лука Петровић.

Додик је рекао да Млади социјадемократи имају задатак да организују своје унутарстраначке изборе, за шта ће бити усвојен оперативни план.

- Слушамо наше младе, а они су инкорпорисани у највише органе власти. Предсједник младих је члан Колегијума странке, а чињеница да смо најмасовнија организација младих говори о томе да су они задовољни статусом који имају - рекао је Додик.

Вршилац дужности предсједника Младих социјадемократа Ивона Пејашиновић рекла да ова организација дјелује у свим општинама и градовима у Српској и да се труде да буду посвећени сваком младом човјеку који жели политички да се активира.

Генерални секретар Младих социјадемократа Саша Максимовић рекао је да ће млади на сједници Главног одбора усвојити закључке о новим политикама за младе људе и о њиховом запошљавању.