latinica  ћирилица
31/03/2023 |  21:41 ⇒ 22:17 | Аутор: СРНА

Цвијановић: СНСД допринио развоју Мркоњић Града

СНСД је Мркоњић Граду дао нову димензију развоја након што је ова локална заједница тешко порушена, пострадала и искусила најгоре страхоте у протеклом рату, изјавила је потпредсједница странке Жељка Цвијановић поводом обиљежавања 25 година од оснивања општинског одбора ове партије.
Цвијановић-Тегелтија - Фото: СРНА
Цвијановић-ТегелтијаФото: СРНА

- Успјели смо да мобилишемо снаге и да развијемо једну политичку филозофију у којој је нужно да општински органи, односно локални ниво власти, сарађује са републичким нивоом да би реализовао различите пројекте. На тај начин смо овдје оживљавали и привреду, градили бољу инфраструктуру, поправљали школске објекте, улагали у вртић - нагласила је Цвијановићева и указала да је на то поносна.

Цвијановићева је истакла да је ово велики јубилеј - 25 година успјешног рада и функционисања општинског одбора у Мркоњић Граду, који од године до године, од избора до избора, стално биљежи успјех и добре резултате.

- Они представљају један од најбољих дијелова СНСД-а када је ријеч о организацији, али и изборним резултатима - рекла је Цвијановићева у Мркоњић Граду гдје су на свечаности додијељене повеље оснивачима Општинског одбора СНСД-а и захвалнице заслужним члановима за допринос и несебичну подршку раду овог одбора.

Цвијановићева је навела да је захвална свим људима који су у Мркоњић Граду успостављали страначку структуру и који се до данас предано боре и носе боје и Републике Српске и СНСД-а.

      View this post on Instagram

A post shared by Жељка Цвијановић (@zeljka.cvijanovic)

Предсједник Општинског одбора СНСД-а Зоран Тегелтија је рекао да је ово прилика да се присјете оних који су се потрудили да се формира СНСД у Мркоњић Граду и да захвале свима који су у претходном периоду са њима радили и помагали.

Тегелтија је навео да Општински одбор у Мркоњић Граду послије 25 година спада у ред најорганизованијих општинских одбора у Републици Српској.

- Иза нас је 12 изборних циклуса у којима смо побиједили на свим нивоима власти, за нас је то велики понос. Захвални смо грађанима за сву подршку коју су нам пружали у претходном периоду - рекао је Тегелтија.

Он је рекао да им слиједи подмлађивање странке и нова реорганизација, како се не би СНСД завршавао на 25 година, већ како би неке нове генерације обезбиједиле 50 година ове странке.

- Сигуран сам да ће и у будућем периоду СНСД у Мркоњићу бити један од бољих дијелова СНСД-а у Српској и да ће грађани и даље нама давати подршку, а ми ћемо тражити различите начине како бисмо им захвалили и како бисмо унаприједили наш град - истакао је Тегелтија.

Свечаности су присуствовали бројни чланови странке.