latinica  ћирилица
01/04/2023 |  13:16 | Аутор: РТРС

Изашао трејлер за нови филм Веса Андерсона - "Астероид сити" (ВИДЕО)

Објављен је први трејлер за дугоочекивани нови филм легендарног редатеља Веса Андерсона, "Астероид сити", и одмах је постао велики хит на Јутјубу. У року од једног дана трејлер је скупио више од 7,5 милиона прегледа и на хиљаде коментара, а људи су углавном одушевљени виђеним.
Вес Андерсон (Фото: EPA-EFE/IAN LANGSDON) -
Вес Андерсон (Фото: EPA-EFE/IAN LANGSDON)

Пијре свега ваља нагласити како је Андерсон за овај филм окупио холивудски крем де ла крем, углавном све глумце са такозване А-листе. У филму глуме Том Хенкс, Скарлет Јохансон, Едвард Нортон, Тилда Свинтон, Марго Роби, Џеф Голдблум, Џефри Рајт, Едријен Броди, Брајан Кренстон, Стив Карел и многи други познати глумци.

Љубитељи Андерсонових филмова одмах су уочили како је и овај филм одрадио у свом веома препознатљивом стилу, а то су закључили и бројни корисници Јутјуба који су коментарисали трејлер.

Радња филма одвија се у измишљеном америчком пустињском градићу око 1955. године, а прати оца четверо дјеце који их вози у посјету дједу. Путем му се поквари аутомобил у Астероид Цитију и присиљени су тамо остати. У граду упознају бројне људе, приликом чега се догађају чудне ствари.