latinica  ћирилица
02/04/2023 |  08:43 ⇒ 03/04/2023 | 10:47 | Аутор: РТРС

Милиновић: Све ће бити спремно за велики тениски спектакл у Бањалуци (ФОТО/ВИДЕО)

До највећег спортског догађаја у Републици Српској нас дијели још неколико дана, сви радови ће бити на вријеме завршени и све ће бити спремно за тениски спектакл, потврдио је за наш Јутарњи програм предсједник Тениског савеза Републике Српске Драшко Милиновић.
Гости у студију Драшко Милиновић и Вук Ковачевић - Фото: РТРС
Гости у студију Драшко Милиновић и Вук КовачевићФото: РТРС

- Апсолутно све и једна тачка радова ће до самог турнира бити спремна. Грађани могу да прошетају да виде у којој смо фази. Сада чекамо монтажу једне трибине, а сам комплекс је већ никао - каже Милиновић.

Како он додаје, радови се одвијају дан и ноћ.

- Ради се дан и ноћ и постигли смо ово у кратком року. Морам да се захвалим институцијама, на челу са предсједником Српске, премијером и Градом Бањалука - додаје Милиновић.

Каже, постоје и они који не вјерују у тачност догађаја. 

- Има оних који нису вјеровали, али то нас није ометало. Ми на то кажемо, да дух код радника и људи који су то подржали је дао нову енергију. До краја седмице комплекс добија нови изглед. Све ће бити спремно за тениски спектакл - истиче Милиновић.

Када је ријеч о самом отварању терена извршни директор турнира "Српска опен" Вук Ковачевић каже да ће све бити објављено на друштвеним мрежама.

- У тренутку када све буде спремно, на друштвеним мрежама ћемо објавити да је терен отворен. Успјели смо да доведемо велика тениска имена. Радимо на томе да дугорочно турнир остане овдје. Град ће доживјети експанзију људи који ће овдје боравити - каже Ковачевић.

      View this post on Instagram

A post shared by Srpska Open (@srpskaopen)

Коментаришући карте за овакав спектакулатран догађај, Милиновић истиче да продаја карата креће за дан или два, те да ће се продавати дневне карте, јер је тенис такав спорт.