latinica  ћирилица
21/05/2023 |  16:50 ⇒ 17:23 | Аутор: СРНА

Пожар у Зворнику, једно лице страдало, два повријеђена

У пожару у породичној кући у зворничком насељу Улице једно лице је страдало, а два су повријеђена, рекао је руководилац Службе професионалне ватрогасне јединице града Зворника Славиша Милић.
Пожар - Фото: илустрација
ПожарФото: илустрација

Милић је додао да је овој служби јављено ноћас у 2.32 часа да се пожар појавио у једној од породичних кућа у насељу Улице.

Он је рекао да су на терен изашла два возила и четири ватрогасца који су затекли призмеље куће у пожару и одмах почели гасити ватру.

- Уласком у ходник затекли су жену у бесвјесном стању, док су обиласком других просторија пронашли два мушкарца, од којих је један, нажалост, већ био мртав - рекао је Милић за Срну.

Он је додао да су повријеђена лица хитно превезена у Дом здравља Зворник.

У Служби хитне помоћи Дома здравља у Зворнику новинарима је речено да је једно лице смртно стадало, а два упућена зворничку Болницу.

У Болници је потврђено да су око 3.20 часова примљена два пацијента, код којих су установљене опекотине другог степена, као и удисање угљен моноксида.

Пацијенти су збринути у јединицу интензивне његе и њихово здравствено стање ће се пратити у наредном периоду, речено је у зворничкој Болници.