latinica  ћирилица
21/05/2023 |  17:22 ⇒ 20:16 | Аутор: СРНА

Пријављена два пожара у Зворнику, у једном страдао мушкарац, три лица повријеђена

Полицијској станици Зворник јутрос су пријављена два пожара на породичним кућама у зворничком насељу Улице, а у једном од њих је смртно страдао мушкарац, док су три лица повријеђена, саопштено је из Полицисјке управе Зворник.
Пожар - Фото: РТРС
ПожарФото: РТРС

У пожару, пријављеном око 2.30 часова, који је захватио породичну кућу лица чији су иницијали С.М. страдао је мушкарац В.М, док је повријеђена жена С.М. и мушкарац С.М, који су превезени у Дом здравља, а потом у Болницу Зворник.

Припадници Службе професионалне ватрогасне јединице града Зворника су угасили пожар, а приликом интервенције лице П.М. је повријеђено и упућено у зворничку Болницу.

Дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бијељина је присуствовао увиђају и наложио обдукцију страдалог лица, након чега ће се изјаснити о квалификацији догађаја.

Претходно је полиција обавијештена да је у породичној кући власника чији су иницијали О.В. око 1.00 час пријављен пожар.

Полиција је изашла на лице мјеста и утврдила да је власник куће успио да угаси пожар, након чега је обезбјеђивала простор до завршетка увиђаја.