latinica  ћирилица
22/05/2023 |  11:36 ⇒ 11:37 | Аутор: СРНА

Мотоциклиста и возач мопеда повријеђени у двије саобраћајне незгоде

Мотоциклиста и возач мопеда повријеђени су у двије саобраћајне незгоде у Бањалуци.
Полиција - Фото: СРНА
ПолицијаФото: СРНА

На раскрсници Булевара војводе Степе Степановића синоћ у 21.00 час повријеђено је лице чији су иницијали С.Б, које је управљало мотоциклом "сузуки", а којем је указана љекарска помоћ на Универзитетском клиничком центру /УКЦ/ Републике Српске, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

У овој саобраћајној незгоди учествовао је и аутомобил "ауди", којим је управљало лице чији су иницијали Б.Б. из Бањалуке.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

На магистралном путу у мјесту Пријаковци синоћ око 23.50 часова повријеђено је лице чији су иницијали Н.Ј. из Бањалуке које је управљало мопедом "зејанг", а којем је указана љекарска помоћ у УКЦ-у Републике Српске.

У овом удесу учествовао је и аутомобил "рено", којим је управљало и лице чији су иницијали Б.Б. из Бањалуке.

Полицијски службеници су извршили увиђај саобраћајне незгоде, а обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Из Полицијске управе Бањалука саопштено је и да је јуче око 17.00 часова у Бањалуци ухапшено лице чији су иницијали Д.Ј. из Тузле код кога је приликом легитимисања пронађен и одузет џоинт.

Полиција је јуче у 17.05 часова у Бањалуци ухапсила и лице чији су иницијали А.Х. из Тузле код кога је приликом легитимисања пронађена и одузета ПВЦ врећица са спидом.

О ова два хапшења обавијештен је дежурни судија Основног суда Бањалука - Одјељење за прекршаје.