latinica  ћирилица
22/05/2023 |  12:58 ⇒ 16:20 | Аутор: РТРС

Вукановић опет напао Стевандића; Стевандић одговорио: Ово ти није ријалити програм

Предсједник Листе за правду и ред Небојша Вукановић на данашњој конференцији за новинаре коју је одржао у Парламенту Српске каже да је тражио службени састанак код предсједника НСРС Ненада Стевандића, али да није примљен са образложењем да Стевандић већ има састанак.
НСРС - Фото: РТРС
НСРСФото: РТРС

Вукановић је ушао у скупштину без најаве каже Стевандић, и да му је понуђен термин за разговор у 14.30 часова, али се Вукановић у заказано вријеме није појавио.

У међувремену Вукановић је одржао конференцију за новинаре гдје је истакао да је седми мјесец како је конституисана НСРС, и да је Ненад Стевандић неуставно изабран за предсједника скупштине.

- До сада смо имали двије редовне сједнице. И ући ћемо у осми мјесец, пошто чујем да Стевандић такође иде у Русију и да због њихових путовања и приватних обавеза ми не засједамо већ мјесецима - рекао је Вукановић.

Предсједник НСРС  одговорио је Вукановићу рекавши му да је код њега присутно огромно незнање.

- А са друге стране ако има неки други проблем, ја нисам дежурни психијатар. Ово није ријалити програм - рекао је Стевандић-

Вукановић је додао да инсистира да се што прије закаже Колегијум и да се што прије одржи сједница, као и да Стевандић поднесе оставку или да сачека одлуку Уставног суда Републике Српске.