latinica  ћирилица
22/05/2023 |  13:28 ⇒ 13:29 | Аутор: РТРС

М:тел поново у посјети Вукосављу (ФОТО)

Компанија М:тел је 19. маја поново посјетила Вукосавље, како би однијела пакете помоћи социјално угроженој категорији становништва ове општине.
Мтел у Вукосављу - Фото: Уступљена фотографија
Мтел у ВукосављуФото: Уступљена фотографија

Претходне године, у оквиру акције" Нисте сами, имате пријатеље", компанија М:тел је донирала пакете хране и хигијенских производа Центру за социјални рад Вукосавље, а за потребе њихових штићеника. И ове године, представници компаније М:тел посјетили су Центар за социјални рад у овој општини, и том приликом им уручила 30 пакета помоћи.

- Ово није први пут да смо у Вукосављу, како бисмо Центру за социјални рад помогли да помогну онима којима је помоћ најпотребнија. Путем акције &рсqуо;Нисте сами, имате пријатеље&рсqуо; која траје од 2021. године, посјетили смо много крајева у БиХ, однијели много пакета хране и хигијенских производа, дрва за огрјев, грађевинског материјала, обновили куће, фискултурне сале, школе, даривали потребну опрему и алат, али и пружили друге облике помоћи - изјавила је овом приликом Сандра Станић, главни сарадник за друштвену одговорност компаније М:тел.

Центар за социјални рад Вукосавље, поводом Међународног дана породице, који се обиљежава 15. маја, покренуо је акцију прикупљања пакета помоћи за најугроженије породице ове општине.

Мтел у Вукосављу (Уступљена фотографија)

По ријечима директорке Центра Тање Прњић, ова акција се односи на породична домаћинства која живе у тешким материјалним и социјалним условима.

- Нашој хуманитарној акцији поводом Међународног дана породице се одазвала компанија м:тел којој захваљујем на хуманости коју је и овога пута исказала. Надамо се да ћемо имати одазив и од осталих привредних субјеката, те да ћемо и убудуће организовати овакве акције прикупљања пакета помоћи - рекла је Прњић.

Како и приликом претходних реализованих оваквих и сличних донација у оквиру акције "Нисте сами, имате пријатеље", представници М:тел-а су нарочито нагласили да друштвена одговорност представља важан сегмент пословања ове компаније, као и да се надају да ће њихов примјер бити мотивација и осталима да помажу заједници и појединцима којима је помоћ потребна.