latinica  ћирилица
22/05/2023 |  20:40 | Аутор: СРНА

Миличевић: Тривићева послала јасну поруку, пређена црвена линија

Јелена Тривић је послала јасну поруку Српској демократској странци тако што је дан прије одржавања Скупштине Народног фронта објавила прелазак народног посланика СДС-а, рекао је вршилац дужности предсједника СДС-а Милан Миличевић и додао да је пређена црвена линија.
Милан Миличевић - Фото: Уступљена фотографија
Милан МиличевићФото: Уступљена фотографија

Миличевић је рекао да је на неке раније преласке из СДС-а остао суздржан и стрпљив али да је сада црвена линија пређена.

Миличевић је навео да су СДС и он пружили Тривићевој максималну подшку као заједничком опозиционом кандидату за предсједника Републике Српске и да је њену кампању изнио СДС уз подршку ПДП-а и Листе за правду и ред Небојше Вукановића.

- Сви знају да те кампање без СДС-а не би могло уопште бити. Тако је било и са организацијом протеста који су одржани у Бањалуци послије избора а којих без СДС-а не би ни било могуће организовати - подсјетио је Миличевић.

Он је указао на уситњавање опозиционог дјеловања које "само користи тренутној власти у Републици Српској али да то неки нису жељели схватити нити чути заслијепљени својим личним амбицијама", те додао да се СДС нада да још има времена, мудрости и жеље да опозиција крене заједничким путем, саопштено је из СДС-а.