latinica  ћирилица
26/05/2023 |  09:32 ⇒ 09:35 | Аутор: Б92

Пикси добитник Мајске награде

Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић добитник је Мајске награде.
Драган Стојковић Пикси (Фото: TANJUG/ JADRANKA ILIĆ/ bg) -
Драган Стојковић Пикси (Фото: TANJUG/ JADRANKA ILIĆ/ bg)

То признање додјељује Спортски савез Србије традиционално сваке године најзаслужнијим спортистима, спортским савезима, организацијама, спортским стручњацима и новинарима.

На свечаности одржаној у Великој сали општине Стари град, у присуству министра спорта у Влади Републике Србије Зорана Гајића, највеће друштвено-спортско признање у Србији стратегу Орлова уручио је предсједник Спортског савеза Србије Давор Штефанек.

- Желио бих да се захвалим Спортском савезу Србије, предсједнику Штефанеку и свима који су ми указали част и додијелили ми ово престижно признање. Мајска награда има велику традицију и осјетио сам и прошле године шта значи бити међу лауреатима. Свака награда мене и моје играче обавезује да будемо још бољи. Трудићемо се и даље да будемо на висини задатка и великих очекивања фудбалске Србије. Наредни циљ је да после 24 године паузе, изборимо пласман на завршни турнир Европског првенства и даћемо све од себе да то и остваримо - рекао је по завршетку свечаности Стојковић.

Подсјетимо, прошле године Мајска награда припала је и Фудбалском савезу Србије, као најуспјешнијој спортској организацији у земљи.