latinica  ћирилица
27/05/2023 |  13:17 ⇒ 14:11 | Аутор: ТАНЈУГ

Вучић предложио Милоша Вучевића за новог предсједника СНС

Предсједник Српске напредне странке (СНС) Александар Вучић предложио је данас на ванредној скупштини странке у Крагујевцу за свог насљедника Милоша Вучевића.
Александар Вучић (Фото: Танјуг/Небојша Раус) -
Александар Вучић (Фото: Танјуг/Небојша Раус)

- Знам колико воли странку - рекао је Вучић за Вучевића и нагласио да Вучевића зна као човјека оданог СНС, човјека из добре породице, али и посвећеног идеји самосталне независне и просперитетне Србије.

- Вјерујем да ће уз нашу подршку моћи да да још више - рекао је Вучић.

Нагласио је да данас када се налази у позицији у којој је био и Томислав Николић који му је предавао странку у руке не може да искаже колико је поносан што је водио најбољу странку у земљи.
- Хвала вам за ових 11 година најпоноснији сам што сам водио СНС, све вас много волим - рекао је Вучић.

Нагласио је да мисли да је сада потребан нешто другачиј приступ обједињавања већег броја снага оних који хоће да се изборе за побједу родољубиве Србије, успјешне Србије која ће биринуту о својим грађанима, за земљу која неће тражити разлоге за подјеле већ уједињавање и заједништво.

Додао је да то што странку препушта насљеднику не значи да неће заједно са њима наставити да гради и ради.

- Од вас нећу нигде да идем, вама се поносим и не могу да кажем колико сам поносан што сам све ове године водио најбољу странку у земљи. Ово синоћ и ово данас никада нећу заборавити - рекао је Вучић праћен вишеминутним громогласним аплаузом.

Додао је да ће Вучевић, консултујући се са свима, донијети одлуку о руководству, предсједништву ...