latinica  ћирилица
27/05/2023 |  15:51 | Аутор: СРНА

Егић-Ђуревић: Пуна подршка ресорног министарства Вишеграду и Борачкој организацији

Министар рада и борачко-инвалидске заштите Републике Српске Данијел Егић изјавио је да ово министарство пружа пуну подршку општини Вишеград и локалној Борачкој организацији у реализацији планираних пројеката.
Данијел Егић - Фото: СРНА
Данијел ЕгићФото: СРНА

- У протеклом периоду доста тога је урађено како би се унаприједио положај борачких категорија у Вишеграду. Разговарали смо између осталог о завршетку стамбене зграде за борачку популацију у насељу Грача - рекао је Егић након састанка са начелником Вишеграда Младеном Ђуревићем.

Ђуревић се захвалио Егићу на данашњој посјети и истакао да ће ова локална заједница у сарадњи са ресорним министарством и Владом Републике Српске реализовати низ пројеката како би се побољшао положај породица погинулих бораца, ратних војних инвалида и демобилисаних бораца Војске Републике Српске.

- Средства за изградњу стамбеног објекта су обезбијеђена и преостаје нам да у наредном периоду буде израђена пројектна документација и да се обави избор најповољнијег понуђача - рекао је Ђуревић.

Он је нагласио да општина има добру сарадњу са Борачком организацијом Вишеград те да се значајна средства издвајају из буџета за њен рад.