latinica  ћирилица
29/05/2023 |  08:57 ⇒ 09:04 | Аутор: РТРС

Витаминка и Витинка главне звијезде Сајма у Новом Саду

Поред одбрањених великих златних пехара за квалитет, Витинка и Витаминка заједно добиле навеће признање Новосадског сајма - Трофеј "Апсолутни лидер квалитета".
Витаминка - Фото: Уступљена фотографија
ВитаминкаФото: Уступљена фотографија

Традиционалном манифестацијом "вече шампиона" која окупља најбоље од најбољих, завршен је јубиларни 90. медјународни сајам пољопривреде у Новом Саду.

Да залагање, труд и квалитет не познају границе доказ су 19 великих златних, 8 златних и једна сребрна медаља за Витаминкине и Витинкине производе попут домаћег ајвара, краставца са медом и паприком, џема од јагода, минералне воде Витинка, природне изворске воде Вивиа, и осталих производа који већ годинама у низу доказују квалитет.

Из компаније кажу да је за њих новосадски сајам један од најзначајнијих догађаја који је везан за индустрију хране и пића у региону јер окупља водеће компаније и стручњаке из различитих сектора. Такође, сматрају да је ова манифестација одлична платформа за промоцију најновијих достигнућа, иновација и квалитетних производа.

Освојити награду на овом реномираном догађају представља признање врхунској изврсности и доказује да су Витаминка и Витинка међу лидерима у прехрамбеној индустрији.

Компаније су награђене за своје непрекидне напоре у постизању изузетног квалитета производа, одржавању високих стандарда производње и бризи о својим потрошачима.

- Посебно смо поносни што смо се кући вратили са титулом апсолутног лидера квалитета, јер је квалитетан производ наш циљ. Ова престижна награда је резултат тимског рада и посвећености свих запослених. Нјихова стручност, страст и посвећеност осигуравају да су ови брендови лидери - изјавио је Милан Косорић, директор Вива Компани.

Витаминка ове године обиљежава 75 година постојања, успјешног пословања те ова изванредна награда потврђује изузетну посвећеност Витаминке квалитету својих производа и преданост задовољству својих потрошача.

Витаминка жели искористити ову прилику да се захвали свим својим потрошачима на подршци и поверењу које су пружили током година. Без њихове подршке и повратних информација, Витаминка не би постигла ово изванредно признање.

Компаније се обавезују да ће наставити пружати врхунски квалитет, али и радити на новим производима које ће сутра обогатити вашу трпезу.

Награда "Апсолутни лидер квалитета" на 90. Новосадском сајму представља додатни подстрек за компаније да наставе са иновацијама и развојем врхунских производа који ће задовољити и најзахтјевније укусе.