latinica  ћирилица
01/06/2023 |  08:32 | Аутор: Агенције

Борјан: Нисам ово заслужио

Голман Црвене звезде Милан Борјан разочаран је одлуком новог тренера тог тима Барака Бахара који му је саопштио да га види као резерву у наредној сезони.
Милан Борјан (Фото: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC, илустрација) -
Милан Борјан (Фото: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC, илустрација)

Капитен тима из Љутице Богдана је потврдио да је добио позив израелског стручњака, као и да је веома повријеђен због оног што му је поручено у истом.

- Упознао сам тренера Бахара у Београду и лијепо смо се испричали. Кад сам дошао у Париз, нови тренер ме је позвао и саопштио ми да нисам више први голман и да не рачуна на мене. Телефонским путем. Искрено, јако ми је тешко и јако сам повријеђен, јер нисам заслужио да ме тренер који је два дана у клубу позове и саопшти такву информацију. Просто мислим да је требало да будем испоштован на начин који доликује некоме ко је шест година живота дао Црвеној звезди - рекао је Борјан у разговору за Спортски журнал.

И поред свега, Борјан жели да остане у клубу.

- Сада ми је врућа глава и јако сам повријеђен и тужан, не желим да кажем нешто што није на мјесту. Нека о мени причају моји резултати и шест година титула, дуплих круна, спортских и надљудских напора. Вријеме је увијек најбољи показатељ. У сваком случају, ја сам Звездин војник, имам уговор до 2026. године. Моје срце куца за моју Црвену звезду и то нико не може да ми одузме - закључио је Борјан.