latinica  ћирилица
01/06/2023 |  11:20 ⇒ 11:25 | Аутор: РТРС

"Nektar Color Fun Run" - Најзабавнија трка и ове године у Бањалуци (ВИДЕО)

Бањалучка пивара са својим брендом Нектар пивом спонзор је најзабавније трке под називом Nektar Color Fun Run, која ће бити одржана у суботу 3. јуна, као дио бањалучког фестивала "Vivia Run&More Weekend".
Nektar Color Fun Run -
Nektar Color Fun Run

У склопу ове урнебесне и јединствене трке у Европи, Бањалучани и њихови гости, различитих профила и генерација, трчаће три километра посипајући се органским бојама, уз поздравне децибеле са музичких пунктова.

- Град на Врбасу одзвањаће смијехом, плесом, другарством, поклонима....Славимо сваког успјешно обојеног учесника. Не вјерујте нам на ријеч. Провјерите! – наводе из "Run&More Community". 

"Nektar Color Fun Run" привлачи посебну пажњу такмичара и навијача са свих страна свијета, а посебно младих.

      View this post on Instagram

A post shared by Nektar pivo (@nektarpivo)

- Драго нам је што и ове године можемо подржати "Vivia Run&More Weekend" фестивал, који промовише здраве навике, фер плеј, поштовање разлика, пријатељство, истрајност и узајамну подршку – кажу из Бањалучке пиваре.

У склопу вечерњег програма, "Vivia Run&More Weekend" фестивал поклања бесплатан концерт сплитске групе ТБФ, на којем ће такмичари и публика моћи да се освјеже и уживају у Нектар пиву са којим нема мјеста мрачењу.