latinica  ћирилица
03/06/2023 |  16:05 ⇒ 18:16 | Аутор: РТРС

Додик и Цвијановићева честитали АТВ-у 26 година рада

Предсједник Републике Српске Милорад Додик у честитки поводом 26 година од оснивања Алтернативне телевизије истакао је да је та медијска кућа преданим радом и пожртвованошћу, рационалним информисањем шире јавности успјела да очува интегритет професионалног новинарства и да са јасном визијом задржи бројну гледаност.
Милорад Додик и Жељка Цвијановић - Фото:
Милорад Додик и Жељка ЦвијановићФото:

- Поводом обиљежавања 26 година од оснивања АТВ упућујем вам најискреније честитке за све ове године објективног и актуелног извјештавања, током којих сте пласирали информације искључиво у интересу грађана и јавности, изградивши тако дугогодишње повјерење - навео је Додик у честитки директору, уредништву, цјелокупној редакцији и свим запосленима у овој медијској кући.

Додик је нагласио да је АТВ преданим радом и пожртвованошћу, рационалним информисањем шире јавности успјела да очува интегритет професионалног новинарства и да са јасном визијом задржи бројну гледаност.

- Упућујем вам искрене честитке на истрајности са жељом да и у будућем периоду, инспирисани новинарском етиком обављате свој посао креативно и савјесно - додаје се у честитки.

Српски члан и предсједавајућа Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић у честитки је изразила увјерење да ће АТВ стечени углед и повјерење чувати и његовати у најбољем интересу јавности.

- Изражавам увјерење да ћете стечени углед и појерење, које је ваша медијска кућа стрпљиво градили на основу објективног и правовременог извјештавања, чувати и његовати у најбољем интересу јавности - навела је Цвијановићева у честитки директору, уредништву, цјелокупној редакцији и свим запосленима у овој медијској кући.

Цвијановићева је пожељела АТВ-у пуно успјеха у даљем раду, што већу гледаност, као и даље унапређење у организационом, кадровском и техничко-информационом смислу.