latinica  ћирилица
06/06/2023 |  12:45 ⇒ 18:14 | Аутор: РТРС

РТРС подржава и прати рукометни камп "Младен Бојиновић Дуги"; Промоција правих вриједности (ФОТО/ВИДЕО)

Радио-телевизија Републике Српске већ трећу годину медијски подржава и прати рукометни камп под називом "Младен Бојиновић Дуги", који се одржава у Требињу, а који ради на промоцији рукомета и улаже напоре да од талентоване дјеце направи будуће шампионе.
РТРС: Дијана Миланковић и Младен Бојиновић - потписивање уговора -
РТРС: Дијана Миланковић и Младен Бојиновић - потписивање уговора

У Мултимедијалној сали РТВ дома одржана је конференција за медије поводом трећег рукометног кампа за дјецу узраста од десет до 18 година у Требињу - Град Сунца и јавно потписивање уговора о медијском покровитељству између Радио-телевизије Републике Српске и организатора рукометног кампа.

Генерална директорка Радио телевизије Републике Српске Дијана Миланковић рекла је да је на јавним сервисима додатна одговорност да се створи адекватан медијски простор за промовисање правих и традиционалних вриједности.

- Ово је начин - подршка овако једном пројекту, као што је камп "Младен Бојиновић Дуги", те сарадња са успјешним и прослављеним спортистом. Нудимо свој медијски простор како би се овакве вриједности што више промовисале и постале препознатљиве у друштву - каже Миланковићева.

Потписивање уговора (Фото: РТРС)

Додаје да јој је част што је РТРС дио тима Бојиновића, што је наша кућа медијски покровитељ кампа у Требињу.

- Дјеци која ће бити дио кампа, желимо добар провод, као и да из кампа изађу са новим успоменама и знањима - каже Миланковићева.

Потписивање уговора (Фото: РТРС)

Рукометни свјетски и европски шампион Младен Бојиновић захвалио се РТРС на подршци.

- РТРС је од првог дана уз наш камп. Сви заједно радимо на промоцији младих рукометаша, наше омладине. Промовишемо рукомет, којем сам дао много и којем враћам кроз овај вид сарадње - каже Бојиновић, те додаје да је презадовољан што је досадашња сарадња настављена.

Рукометни камп "Младен Бојиновић Дуги" биће одржан од 29. јуна до 6. јула 2023. године у Граду Сунца у Требињу.

Уступљена фотографија