latinica  ћирилица
08/06/2023 |  12:33 ⇒ 12:33 | Аутор: Б92

Урошевић се опростио од дреса Партизана

Слободан Урошевић се саопштењем, које је почео и завршио ријечима: "Партизан заувијек", опростио од црно-бијелих.
Слободан Урошевић (Фото: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC, илустрација) -
Слободан Урошевић (Фото: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC, илустрација)

Досадашњи капитен Партизана рекао је да је поносан што је био капитен клуба, али да није остварио сан освајањем шампионске титуле.

То је оставио у аманет новим генерацијама.

- Поносан сам што сам носио капитенску траку. Нисам остварио сан, да дигнем пехар шампиона, али у аманет то остављам новим генерацијама и играчима који остају. О томе колико боли свака изгубљена утакмица, колико боли табела на којој смо, јер не показује праву слику стварности, то сваком својом пором знамо ми који смо сваког викенда излазили на терен - навео је Урошевић.

Партизан је сезону у Суперлиги завршио на четвртом мјесту на табели, што је једна од најслабијих сезона клуба у посљедњих неколико деценија.

- Али, пред овим момцима је нова сезона, нова борба, нова жеља и мотив. Подржите их, погурајте их, јер они са вама живе за свети грб. Није увијек лако, али је лијепо навијати за Партизан - рекао је Урошевић.

Он је рекао да су сви са којима је провео вријеме у клубу, свака радост и туга заувијек урезани у његовом срцу и захвалио је свима у Партизану и Телеоптику који су бринули о екипи.

- Гдје год нас пут навео, за који клуб у животу заиграли, љубав коју имамо према црно-бијелој боји, страст и навијачи који нас бодре су нешто што је незамјењиво - навео је Урошевић.