latinica  ћирилица
10/06/2023 |  20:08 | Аутор: СРНА

Требиње: У дефилеу око 2.000 мотоциклиста (ФОТО)

Традиционални међународни мото-скуп у Требињу окупио је данас око 2.000 мотоциклиста из земаља региона и Евопе, што је рекордан број до сада.
Требиње: Дефиле мотоциклиста - Фото: СРНА
Требиње: Дефиле мотоциклистаФото: СРНА

Мотоциклисти су прошли улицама Требиња, уз поздраве бројних грађана овог града и сусједних општина. Ове године први пут се дефилеу придружио и градоначелник Требиња Мирко Ћурић.

Након дефилеа у кампу моторијаде приређене су традиционалне мото-игре.

Претходно је градоначелник Требиња приредио пријем за учеснике 23. мото-скупа, истичући да је ово изузетно важна манифестација за град и да ће организатори увијек имати подршку Градске управе.

Он је изразио велику захвалност домаћинима, члановима Мото-клуба "ТНТ".

- Они су одлични промотери нашег града јер са овом манифестацијом шаљемо лијепу слику о Требињу у свијет. Хвала и нашим суграђанима који подржавају овај скуп - навео је Ћурић.

Члан Мото-клуба "ТНТ" Требиње Мики Муратовић рекао је новинарима да је ово до сада највеће окупљање бајкера у Требињу, без обзира на лоше вријеме.

Он је истакао да су мотоциклисти одушевљени градом те најавио да ће манифестација да напредује уз подршку града и грађана Требиња.

Градоначелник Крагујевца Никола Дашић, који је на мото-скуп у Требиње стигао у улози бајкера, рекао је новинарима да је први пут у граду, те истакао да оваква манифестација треба да траје.

Требиње: Дефиле мотоциклиста

У оквиру манифестације синоћ је приређен концерт групе "Кербер", док ће вечерас од 23.30 часова наступити група "Атомско склониште".

Организатор 23. Мото-скупа је Мото-клуб "ТНТ", уз подршку Града Требиња и градске Туристичке организације.