latinica  ћирилица
03/08/2023 |  12:35 ⇒ 14:25 | Аутор: РТРС

Посјета делегације Србије - преноси, укључења и специјалне емисије на програму и порталу; РТРС у Српцу испред вртића "Србија"

Посјету делегације Србије Републици Српској пратите на нашем програму и порталу. Преноси, укључења и специјалне емисије уживо пратите на нашем програму и порталу.
Репортер РТРС испред вртића Србија - Фото: РТРС
Репортер РТРС испред вртића СрбијаФото: РТРС

Екипа РТРС у Српцу испред вртића "Србија" о програму посјете делегације Србије Републици Српској.

Подсјећамо, делегација Србије, предвођена предсједником Александром Вучићем, започиње данас дводневну посјету Републици Српској.

Предсједник Србије Александар Вучић посјетиће данас, заједно са предсједником Републике Српске Милорадом Додиком и српским чланом Предсједништва Жељком Цвијановић, новоизграђени вртић "Србија" у Српцу, а посјету ћемо директо преносити на нашем програму, порталу и Јутјуб каналу од 16.30.

На програму РТРС-а вечерас од 20.15 часова можете погледати документарни филм о прогону и страдању Срба у Хрватској.

На програму РТРС пратите сутра директан пренос свечаног дочека предсједника Србије у палати предсједника Републике Српске.

Сутра од 16.30 часова можете погледати и документарни филм "Цесте смрти - Петровац и Сводна".

Након документарног филма РТРС реализује Специјалну емисију - Дан сећања на страдање и прогон Срба у Олуји од 17.05.

У 17.15. на нашем програму можете гледати пренос Петровачка цеста - полагање вијенаца и обраћање Милорада Додика и Александра Вучића.

У 19 часова пренос централног обиљежавања из Приједора - Дан сећања на страдање и прогон Срба у Олуји, које можете пратити на нашем програму, порталу и Јутјуб каналу.

Након Дневника 2 сутра можете да гледате Специјалну емисјију, преглед посјете делегације Србије Републици Српској.