latinica  ћирилица
04/08/2023 |  14:38 ⇒ 14:39 | Аутор: РТРС

Митровић-Вучевић: Има потенцијала за унапређење сарадње

Министар привреде и предузетништва Републике Српске Војин Митровић састао се данас са потпредсједником Владе Србије и министром одбране Милошем Вучевићем у Бањалуци, саопштено је из овог Министарства.
Митровић и Вучевић - Фото: Уступљена фотографија
Митровић и ВучевићФото: Уступљена фотографија

Тема састанка била је сарадња у областима од заједничког интереса за оба министарства, с посебним нагласком на учвршћивање сарадње у домену намјенске индустрије.

Митровић и Вучевић су се усагласили да је досадашња сарадња добра и да има потенцијала за њено унапређење и реализацију у наредном периоду.

Испред Министарства привреде и предузетништва, поред министра Митровића, састанку су присуствовали шеф кабинета Милован Пејановић, начелник Одјељења за индустрију Зорица Љепојевић и стручни савјетник за индустрију Николета Келечевић.

Испред делегације Србије, коју је предводио потпредсједник Владе и министар одбране Милош Вучевић, састанку су присуствовали помоћник министра за материјалне ресурсе др Ненад Милорадовић, начелник Генералштаба генерал Милан Мојсиловић, шеф кабинета потпредсједника Владе Жарко Мићин, шеф кабинета министра одбране бригадни генерал мр Горан Момчиловић и начелник Одјељења за одбрамбену индустрију пуковник Вељко Петровић.