latinica  ћирилица
05/09/2023 |  07:08 ⇒ 08:41 | Аутор: РТРС

Пола вијека КК Игокеа; У Српској великани европске кошарке (Преноси на РТРС)

Кошаркашки клуб Игокеа ће од 6. до 10. септембра бити домаћин кошаркашког спектакла на којем ће наступити реномирана имена попут Партизана, ЦСКА, Галатасараја, Турк Телекома и Хапоела из Јерусалима.
Интернационални кошаркашки турнир - Игокеа 50 -
Интернационални кошаркашки турнир - Игокеа 50

У Бањалуци ће данас бити одржана конференција за новинаре поводом отварања Интернационалног кошаркашког турнира, који организује Кошаркашки клуб Игокеа М:тел поводом 50 година од његовог оснивања.

Улазнице за утакмице могуће је купити на продајним мјестима у Националном тениском центру сваког дана од 10.00 до 20.00 часова, у кафе бару у Спортској дворани у Лакташима и у ресторану "Агапе" (Робна кућа "Боска") сваког дана од 8.00 до 22.00 часа.

Цијена стандардне дневне улазнице по зонама трибина, за све утакмице тог дана, износи 20 КМ, док се ВИП улазнице могу купити по цијени од 80 КМ.

На специјално уређеном централном терену Националног тениског центра у Бањалуци, те у Спортској дворани у Лакташима, публика ће имати прилику да ужива у мечевима великих европских клубова на којем ће осим домаћина, играти горостаси европске кошарке Партизан Моцартбет, ЦСКА, Турк Телеком, Галатасарај НЕФ, Хапоел Јерусалем, а на паркету у Бањалуци заиграће и ветерани клуба са ветеранима пријатељских клубова.

Ријеч је о јединственом спортском догађају јер ће се кошарка играти на отвореном, а за ове намјене биће постављен паркет намијењен за овакву игру, који се поставља и демонтира у кратком периоду.