latinica  ћирилица
11/09/2023 |  11:38 ⇒ 17:26 | Аутор: РТРС

Будите и ове јесени уз РТРС; Нове емисије и разноврстан садржај (ВИДЕО)

Након љетне паузе, РТРС данас почиње да емитује емисије редовне јесење шеме.
Режија РТРС-а - Фото: РТРС
Режија РТРС-аФото: РТРС

Редакција дјечијег и омладинског програма Телевизије Републике Српске припремила је прегршт занимљивих емисија, дјечијих, омладинских и цртаних серија у којима нема насилних садржаја.

Редакција образовног и религијског програма емитује своје редовне емисије и прати сва актуелна дешавања из области којима се бави.

Настављамо и емитовање својих најгледанијих документарних серијала, са новим садржајима, као и појединачних, награђиваних документарних филмова из продукције РТРС-а.

Имамо и нову емисију Редакције документарног програма "Моје мјесто", која представља људе, који су се вратили из иностранства и свој живот изградили у отаџбини.

Мноштво емисија спортског садржаја и преносе утакмица емитоваћемо и у јесењој шеми.

Свакодневно, кроз наш програм, емитујемо прегледе културних дешавања и новости са културне сцене, а Редакција културе спрема и нове емисије.

Ове јесени, на програму Телевизије Републике Српске, много забаве за љубитеље добрих серија и филмова. Сапунице, руске серије, хумористичке и нове сезоне прослављених домаћих серија са врхунским глумацима...

Из филмског програма издвајамо европске филмове и ремастеризоване култне домаће филмове.

И наравно, оно што је окосница нашег програма и по чему смо препознатљиви јесте наш информативни програм. Наше емисије: Други угао - понедјељком, Мисија - уторком, Телеринг - сриједом, Печат - четвртком и нова спољнополитичка емисија - петком. Емисије почињемо да емитујемо од данас од 21 час.