latinica  ћирилица
15/09/2023 |  12:17 ⇒ 12:19 | Аутор: СРНА

Вулић: Карте потпуно откривене, јасно је ко је на буџету међународне заједнице

Члан Предсједништва СНСД-а Сања Вулић изјавила је Срни да су карте потпуно откривене, те да је јасно да су сви - опозиција у Републици Српској, дио синдикалиста, Суд и Тужилаштво БиХ, на једном буџету и то буџету међународне заједнице.
Сања Вулић - Фото: Уступљена фотографија
Сања ВулићФото: Уступљена фотографија

- По ко зна који пут, српски народ је показао да има непогрешиву интуицију када бира предсједника Републике Српске. Зна српски народ да нема тих уцјена, пријетњи и нагодби за које би Милорад Додик продао Републику Српску и зато су судије и тужиоци добили задатак да "уклоне" Милорада Додика са политичке сцене - истакла је Вулићева поводом изјаве Кристијана Шмита да су лидери опозиције у Републици Српској тражили од њега да са политичке сцене уклони предсједника Републике Српске Милорада Додика.

Она је додала да им је план прво да склоне предсједника Српске, јер им је он сметња у развлашћивању Републике Српске и њеном укидања на путу до стварања унитарне, боље рећи бошњачке БиХ.

- Али Шмит не зна да у том случају слиједи распад БиХ, а затим и његов потпуни дипломатски и политички дебакл - навела је Вулићева.