latinica  ћирилица
15/09/2023 |  15:16 ⇒ 15:17 | Аутор: СРНА

Шпирић: Шмитова изјава дугме за гашење опозиције у Републици Српској

Предсједавајући Дома народа Парламентарне скупштине БиХ Никола Шпирић рекао је да је данашња изјава Кристијана Шмита дугме за гашење опозиције у Републици Српској.
Никола Шпирић - Фото: РТРС
Никола ШпирићФото: РТРС

- Чак и овакав Шмит, непризнат и острашћен према Републици Српској, отворио је очи Србима да опозиција не преза ни од пакта с ђаволом у борби за власт и јуришању на институције Републике Српске. Безидејност опозиције, која за једини програм има рушење предсједника Републике Српске Милорада Додика, оголио је онај ко им је требао помоћи у том срамном циљу - изјавио је Шпирић за Срну.

Он сматра да јавност у Републици Српској није чула ништа што није знала и што није било видљиво, али је добро да су и "невјерне Томе" чули од Шмита какве се игре играју у подривању Републике Српске и њених институција.

- Само су несувисла оправдања и демантовања из редова опозиције гора од онога што је Шмит изјавио о њима. Маске су пале и сад је јасно ко чува, а ко руши Републику Српску. Само то им је узалудан посао. Донкихотивски јуришају на вјетрењаче па су у својој немоћи смијешни - закључио је Шпирић.