latinica  ћирилица
15/09/2023 |  15:38 | Аутор: РТРС

Успјешна љетна сезона на Јахорини

Директор Олимпијског центра Јахорина Дејан Љевнаић задовољан је због успјешне љетне сезоне на овој планини јер је Јахорина, како каже, овог љета домаћин незапамћеном броју посјетилаца, а да је за 79 дана рада забиљежила промет од готово 1.900.000 КМ.
Представници Олимпијског центра "Јахорина" - Фото: СРНА
Представници Олимпијског центра "Јахорина"Фото: СРНА

- Код свих параметара које пратимо примијетили смо огроман раст. У односу на прошлу љетну сезону биљежимо повећање промета за 61 одсто. Ове импресивне бројке резултат су напорног и преданог рада - рекао је Љевнаић на Јахорини.

Он каже да да се, према најавама метеоролога, у наредном периоду очекују лијепи јесењи дани, те позвао љубитеље планине и природе да дођу на Јахорину и искористе своје вријеме на квалитетан начин.

- Крај љета не доноси крај сезоне. Наиме, наши садржаји ће наставити с радом, али од 23. септембра радићемо само викендима. Разлог да посјетите Јахорину је и попуст од 50 одсто на све садржаје који ће важити сутра и у недјељу, 17. септембра - наводи Љевнаић.

Он је поручио да ће сви грађани Источног Сарајева имати прилику да у недјељу од 10.00 до 18.00 часова уживају бесплатно у свим садржајима.

Предсједник Надзорног одбора Олимпијског центра Јахорина Недељко Елек подсјеће да је на сједници овог одбора донесена одлука о бесплатном скијању за дјецу Сарајевско-романијске регије, али и других општина.