latinica  ћирилица
16/09/2023 |  09:50 ⇒ 10:43 | Аутор: СРНА

СНСД Вишеград обиљежио 25 година постојања

Оснивачи и чланови СНСД-а у Вишеграду су окупљањем поводом 25 година постојања СНСД-а показали јединство, снагу, визију, одговорне политике, резултате и планове за будућност, поручено је на свечаности у хотелу "Вилина влас".
Кошарац и Ђуревић - Фото: СРНА
Кошарац и ЂуревићФото: СРНА

Члан Предсједништва СНСД-а Сташа Кошарац, који је један од оснивача СНСД-а у Вишеграду, рекао је да је прије четврт вијека у овом граду група ентузијаста препознала исправност политике предсједника Милорада Додика, подржала је и одлучила да је слиједи у борби за бољи Вишеград, за бољу Републику Српску и бољи живот сваког човјека.

- Поносан сам на страначке колеге са којима сам основао СНСД у Вишеграду прије 25 година, али и на све младе који данас прате нашу идеју - истакао је Кошарац.

Он је нагласио да је СНСД највећа и најбоље организована политичка партија у Републици Српској.

- Досљедно слиједимо политику предсједника Додика у одбрани Републике Српске, њеном даљем напретку и развоју - поручио је Кошарац.

Предсједник Општинског одбора СНСД Вишеград Младен Ђуревић честитао је оснивачима што су прије 25 година кренули са заједничком причом, што су били СНСД када су то многи избјегавали и што су издржали све притиске.

- Када имамо овакве утемељиваче нама је данас много лакше. Вјерујем да ћемо се видјети и за наредних 25 година, када будемо обиљежавали 50, да и тада прославимо јубилеј у што већем броју - истакао је Ђуревић.

Он је рекао да СНСД иде даље, уз нове планове и рад у будућем периоду.

У оквиру обиљежавања 25 година постојања СНСД-а синоћ су уручене захвалнице оснивачима СНСД-а.