latinica  ћирилица
17/09/2023 |  18:45 ⇒ 20:33 | Аутор: РТРС

Требиње: Вербални сукоб више особа, ухапшено лице са потјернице

Припадници Полицијске управе Требиње ухапсили су лице чији су иницијали С.Л. у Требињу за којим је била расписана Централна потјерница.
ПУ Требиње - Фото: РТРС
ПУ ТребињеФото: РТРС

- Лице је лишено слободе приликом интервенције полицијских службеника током вербалног сукоба између лица са иницијалима Б.О. и М.М. на раскрсници улица Краља Петра Првог Ослободиоца и Цара Лазара - наводи се у саопштењу требињске Полицијске управе.

Додаје се да су полицијски службеници саслушали лица Б.О. и М.М, као и лице иницијала С.Л. које је било у пратњи лица М.М, наводи се у саопштењу.

Дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Требињу изјаснио се да нема елемената кривичног дјела, а у току је даљи рад по догађају.

РТРС сазнаје да је до вербалног сукоба дошло између савјетника предсједника Републике Српске Бранислава Окуке и Момчила Мандића.

С.Л, за којим је расписана потјерница, био је у пратњи Мандића.

Све ово дешава се у вријеме невиђених притисака дијела међународне заједнице и Кристијана Шмита на Републику Српску. Подсјећамо да је брат Момчила Мандића, Млађен Мандић, члан Шмитове комисије за тзв. државну имовину.