latinica  ћирилица
18/09/2023 |  11:55 | Аутор: РТРС

Никола Пејаковић Коља објавио пети албум

Музичар Никола Пејаковић Коља објавио је свој пети албум "Срећа и друге бриге", изразивши наду да ће слушаоци наћи дио својих радости и брига у новим пјесмама, саопштио је издавач Лонг плеј.
Никола Пејаковић - Фото: РТРС
Никола ПејаковићФото: РТРС

Гитариста и пјевач Пејаковић је рекао да је се послије претходног албума "Четири прста" (2018), гдје је снимио и неколико пјесама на стихове Јована Јовановића Змаја, на петом као аутор враћа сам себи, каже се у саопштењу.

- Копам тамо гдје сам и иначе копао, али идем, изгледа, дубље. Емотиван и експлозиван албум, бар по мене и моје нерве. Прво слушање ме је развалило - навео је Пејаковић, познат и као глумац, драматург и редитељ.

Како је најављено, Коља и Гробовласници, у којима гитару свира Воја Аралица, продуцент свих досадашњих Пејаковичевих издања, представиће "Срећу и друге бриге" на концертима 12. октобра у новосадском клубу "Фабрика" и 20. децембра (20:30) у београдској МТС дворани.

- Велики, значајан концерт у бившем Дому синдиката, одакле смо и кренули. Надамо се да ће ови концерти, на други дан Светог Николе, постати традиционални и да ћемо сваке године свирати на тај дан и на том мјесту - прижељкује Пејаковић.