latinica  ћирилица
20/09/2023 |  13:28 ⇒ 13:28 | Аутор: РТРС

Плакета Одбора Канцеларији за Косово и Метохију (ФОТО)

Предсједник Одбора за помоћ Косову и Метохији из Бањалуке Милорад Арлов данас је у Београду уручио плакету одбора намјењену Канцеларији за Косово и Метохију у влади Србије и директору Петру Петковићу.
Уручена Плакета - Фото: Уступљена фотографија
Уручена ПлакетаФото: Уступљена фотографија

Плакету су примили шефица кабинета директора Бојана Анђелковић и помоћник директора Милош Терзић.

- Плакета за дугодишњу подршку Одбору и свим хуманим пројектима за Косово и Метохију ове високе институције Владе Србије за Косово и Метохију. Канцеларија је већ десет година кад је био директор Александар Вулин, Марко Ђурић и сад Петар Петковић упозната и подржава наше пројекте - рекао је Арлов.

Арлов је детаљно упознао представнике канцеларије са великим пројектима "Спојимо дјецу Косова и Метохије и Републике Српске" као и са највећим пројетом изграђеним Дневним центром "Подржи ме-9.јануар" у Косовској Митровици за дјецу и младе са потешкоћама у развоју и свим осталим хуманим мисијама Одбора.

Уручена Плакета

- Замолио сам да делегација канцеларије посјети овај центар и помогне његово опремање и функционисање. Ми смо га од нуле изградили и доста опремили захваљујући хуманости Републике Српске, а Ваша посјета и подршка пуно би им значила нарочито дјеци и младима ове категорије и њиховим породицама поготово у овим тешким временима за српски народ на Космету - рекао је Арлов.

Бојана Анђелоковић и Милош Терзић захвалили су се Одбору и цијелој Републици Српској на дугогодишњој хуманој мисији поготово предсједника Одбора Милорада Арлова.

Арлов ће вечерас присуствовати на почетку Дани Републике Српске у Србији која почиње у 20 часова у Народном позоришту у Београду.