latinica  ћирилица
20/09/2023 |  21:47 ⇒ 22:37 | Аутор: РТРС

Полиција у Добоју спријечила сукоб навијача Слоге и Жељезничара (ФОТО)

Полиција у Добоју одузела је данас 49 дрвених палица од навијача сарајевског Жељезничара које су биле намијењене за физички обрачун са навијачима добојске Слоге, а који је претходно био договорен путем друштвених мрежа, саопштено је из Полицијске управе Добој.
Добој: Полиција, навијачи - Фото: Уступљена фотографија
Добој: Полиција, навијачиФото: Уступљена фотографија

Полицијски службеници дошли су до сазнања да су навијачи Жељезничара планирали нереде и улазак на терен како би прекинули утакмицу, те је због тога прије завршетка утакмице извршен покрет наведених навијача, који су уз пратњу полицијских службеника напустили подручје града Добоја.

Добојска полиција је од навијача Жељезничара одузела и по једну металну телескопску палицу, црну "фантомку", бакљу и врећицу са спидом, саопштено је из Полицијске управе Добој.

Уступљена фотографија

Против једног навијача биће покренут прекршајни поступак у складу са Законима Републике Српске о спречавању насиља на спортским приредбама, оружју и муницији и производњи и промету опојних дрога.

Уступљена фотографија

Полицијски службеници из Добоја у сарадњи са Јединицом жандармерије Управе полиције на стадиону Луке успјешно су обезбиједили одигравање фудбалске утакмице Премијер лиге БиХ гдје је било присутно око 1.500 гледалаца.