latinica  ћирилица
22/09/2023 |  11:16 | Аутор: РТРС

ККИ Врбас домаћин "Турнира пријатељства Горан Крсмановић": Први меч са Русима

Утакмицом између Кошаркашког клуба инвалида Врбас и КК Крила Барса из руског града Казањ почиње "Турнир пријатељства Горан Крсмановић".
Кошаркашки клуб инвалида "Врбас" - Фото: РТРС
Кошаркашки клуб инвалида "Врбас"Фото: РТРС

Сусрет је на програм у суботу, 23. септембра у бањалучкој дворани Обилићево са почетком од 11.30 часова.

Након тога услиједиће свечано отварање овог реномираног турнира који се игра у знак сјећања на рано преминулог Горана Крсмановића који је био први капитен бањалучког тима и уједно предсједник клупске Скупштине.

- Дуго смо радили на припремама на организацији овог турнира и нема сумње да ћемо на најбољи начин дочекати наше спортске пријатеље из Русије, Бијељине и Градишке. Морам истаћи да је и ово један од начина којим показујемо да никада нећемо заборавити нашег вјечитог капитена Горана Крсмановића. Драго нам је што у нашој средини можемо угостити руску екику Крила Барса и овом приликом са њима ћемо потписати Повељу о сарадњу, а исту ћемо потписати у суботу, изјавио је Маринко Умичевић, предсједник Кошаркашког клуба инвалида Врбас.

Турнир се игра у суботу , а у осталим утакмицама састају се: ККИ Врбас - селекција Бијељина/Градишка (13.30) и КК Крила Барса - селекција Бијељина/Градишка (15.15 часова).