latinica  ћирилица
25/09/2023 |  10:57 ⇒ 10:57 | Аутор: РТРС

Ухапшена два лица код којих је пронађена марихуана и спид

Добојска полиција ухапсила је лица чији су иницијали С.С. из овог града и В.К. из Тешња код којих је пронашла око 20 грама марихуане и три грама спида, саопштено је из добојске Полицијске управе.
ПУ Добој - Фото: СРНА
ПУ ДобојФото: СРНА

Ова лица су легитимисана јуче, а током претреса одузето је 10 пакетића са марихуаном укупне тежине од 17,9 грама и један смотуљак од 1,9 грама марихуане, као и два пакетића са "спидом" укупне тежине од три грама.

Из полиције су навели да постоји основ сумње да су С.С. и В.К. извршили кривично дјело неовлаштена производња и промет опојних дрога.

Полиција је у суботу, 23. септембра, током контроле аутомобила којим је управљало лице М.М. са подручја Добоја, код сувозача А.В. из овог града уочила врећицу у којој се налазила вага за прецизно мјерење и више пакетића са спидом.

Током претреса возача, сувозача и лица Р.Ж. из Добоја које се налазило у возилу, те породичне куће коју за становање користи А.В. полиција је одузела три пакетића марихуане укупне тежине од 2,4 грама, 15 пакетића са спидом укупне тежине од 37,6 грама, те ручно справљена цигарету - џоинт укупне тежине од један грам.

Пронађена је и врећица у којој се налазило пет таблета екстазија укупне тежине 2,3 грама, дигитална вага за прецизно мјерење и други предмети који су намијењени за паковање и конзумирање опојне дроге.

По комплетирању и документовању предмета против лица иницијала А.В. Окружном тужилаштву Добој биће достављен извјештај о извршеним кривичним дјелима неовлаштена производња и промет опојних дрога и омогућавање уживања опојних дрога.