latinica  ћирилица
25/09/2023 |  15:45 | Аутор: СРНА

Шекара: Не преговарамо са странцима

СНСД не преговара са странцима, поготово не о темама у којима се помиње ријеч имовина, а јавности у Републици Српској је више него добро познато да су управо ПДП и његова врхушка, у којој је и Игор Црнадак, не само миљеници, већ и теренски извршиоци страних центара моћи, рекао је члан Главног одбора СНСД-а Срђан Шекара.
Срђан Шекара - Фото: СРНА
Срђан ШекараФото: СРНА

- Да ли још мамуран од неких прослава којима је присуствовао током викенда или из неког другог разлога, Црнадак је заборавио да ни ПДП, ни он лично нису ти који СНСД-у могу спочитавати да наводно `угрожава Републику Српску`, јер је лако провјерити ко се хвалио преносом неких кључних надлежности на ниво БиХ, као и ко је као министар спољних послова јездио по бијелом свијету и блатио Српску гдје год је стигао - рекао је Шекара Срни.

Шекара је оцијенио да исти ти и сада раде по вољи страних центара моћи, као што су то чинили када су били дио власти на нивоу заједничких институција БиХ.

Од свега што је данас изрекао Црнадак, Шекара каже да је у праву само у констатацији да СНСД има састанке са "тројком", што није никаква тајна, нити сусрет о коме јавност није благовремено обавијештена.

- Ми са `тројком`, они са осмицом, па нека народ просуди - поручио је Шекара.

Потпредсједник ПДП-а Игор Црнадак написао је данас на Фејсбуку да је Приједлог закона о непокретној имовини повучен као дио преговора са "тројком" и странцима, а све то је назвао "трговином СНСД-а".