latinica  ћирилица
25/09/2023 |  19:38 ⇒ 19:45 | Аутор: РТРС

Галијашевић: Зашто су данас највеће бх. патриоте - ратоборни Јевреји, Арапи и Санџаклије?

БиХ није држава, она нема суверенитет јер он припада Вијећу за инплементацију мира, ОХР-а, високом представнику, НАТО алијанси и амбасадорима западних земаља, написао је у ауторском тексту за портал pravda.rs стручњак за безбједност и борбу против тероризма Џевад Галијашевић.
Џевад Галијашевић - Фото: РТРС
Џевад ГалијашевићФото: РТРС

- Бошњачка и Швапска памет у БиХ не планирају ништа ново, немају циља, осим: како смијенити Милорада Додика или како га ухапсити, како протјерати или га убити? 

Зато БиХ нема ни политички ни уставно-правни интегритет: у њој је сваки "путник намјерник", упућен из Њемачке или Велике Британије, уставотворац и законодавац.

Хиљаду одлука којима се проглашавају уставне промјене или доносе закони највишег реда и суспендује право на рад, на бављење политиком и право на живот.

БиХ нема ни унутрашњу, суверену судску власт већ у њој долазе шпански држављани попут Ранка Кавесона да јој воде Суд БиХ и још трећина страних, западних судија конституише највиши, Уставни суд БиХ.

Право питање је: Ко обмањује Бошњаке да је нешто овакво, нешто што уопште није држава, заштићено као држава од које се нико не смије одвојити или отцуијепити?

Комплетан текст прочитајте ОВДЈЕ.