latinica  ћирилица
25/09/2023 |  21:13 ⇒ 21:16 | Аутор: СРНА

Посао за 60 нових радника у компанији "Алумина"

Предсједник Управног одбора зворничке компаније "Алумина" Зоран Стевановић уручио је уговоре о раду за 48 нових радника, а до краја седмице компанија ће запослити још 12 нових радника, саопштено је данас из ове комапније.
Зоран Стевановић уручио је уговоре о раду - Фото: СРНА
Зоран Стевановић уручио је уговоре о радуФото: СРНА

Нови радници биће ангажовани у секторима на одржавању опреме и постројења, те у служби аутоматике, грађевинске оперативе и унутрашњег транспорта.

Стевановић је пожелио добродошлицу новим радницима, наводећи да очекује од њих да се прилагоде начину рада и да што боље и брже уче како би одговорили радним задацима.

- Ваш долазак у ово предузеће представља наставак подмлађивања колектива, како би успјешно замијенили старије раднике који одлазе у пензију. Циљ нам је да се запошљавају млађи људи, да уче и буду будућност ове фабрике. Желим вам да овдје дочекате пензију - рекао је Стевановић.

Он је новопримљеним радницима рекао да ће менаџмент фабрике бринути да им се стварају што бољи услови за рад и напредак у радним срединама, али и материјално обезбјеђење њихових породица.

Међу новопримљеним радницима највише их је са средњом стручном спремом техничког смјера, те један број занатских занимања, као што су бравари, вариоци, електричари, грађевинци.