latinica  ћирилица
27/09/2023 |  15:46 | Аутор: Агенције

Одбојкаши Србије одрадили тренинг уочи мечева квалификација за ОИ

Одбојкаши Србије тренирали су данас у теретани дворане Метрополитне у Токију у оквиру припрема за утакмице Б групе квалификација за Олимпијске игре 2024. године.
Одбојкаши Србије (Фото: Одбојкашки савез Србије) -
Одбојкаши Србије (Фото: Одбојкашки савез Србије)

Српски одбојкаши сениори су добили слободно послије подне прије два тренинга у дворани који их очекују у четвртак и петак.

Репрезентативац Србије Павле Перић изјавио је да екипа постепено диже форму.

- Претходна два дана смо радили у сали и одрадили смо добро те тренинге. Надамо се да најбоље слиједи од прве утакмице са Турском. Кренуле су припреме, али идемо корак по корак, размишљамо тренутно само о Турској. Знамо их, играли смо пријатељске утакмице овог љета. Свјесни смо ко игра тамо, колико могу, да су озбиљна репрезентација - констатовао је Перић.

Сениори Србије ће у дворани Јојоги, у 1. колу, у суботу, 30. септембра играти против Турске од 6.00 часова по нашем времену.

Потом у 2. колу, у недјељу, 1. октобра одбојкаши Србије играју против Туниса од 6.00 часова по нашем времену, а у 3. колу, у уторак, 3. октобра против Египта од 6.00 часова по нашем времену.

У 4. колу, у сриједу, 4. октобра, Србија ће играти против Финске од 6.00 часова по нашем времену, а у 5. колу, у петак, 6. октобра против Јапана од 12.25 часова по нашем времену.

Одбојкаши Србије ће у 6. колу, у суботу, 7. октобра играти против САД од 9.00 часова по нашем времену, а у посљедњем, 7. колу, у недјељу, 8. октобра против Словеније од 9.00 часова по нашем времену.