latinica  ћирилица
02/10/2023 |  12:32 ⇒ 12:33 | Аутор: РТРС

Пронађен кокаин, идентификовано лице које је дијелом бетонске плоче ударило возача

Бањалучка полиција предала је надлежном тужилаштву лице код којег је пронађен кокаин, а сумњичи се и за насиље у породици, те је идентификовала и лице које је дијелом бетонске плоче ударило у главу возача, којем је претходно оштетило возило.
Окружно јавно тужилаштво Бањалука - Фото: СРНА
Окружно јавно тужилаштво БањалукаФото: СРНА

Окружном јавном тужилаштву у Бањалуци предато је лице чији су иницијали М.П. због сумње на кривична дјела неовлаштена производња и промет опојних дрога и насиље у породици или породичној заједници.

Полиција је приликом рредузимајући по пријави насиља у породици у стану у Бањалуци који користи М.П. извршила претрес и пронашла 27 паковања кокаина укупне бруто масе око 21 грам, затим 1.950 КМ и друге предмете који се могу довести у везу са кривичним дјелом.

Претрес је извршен на основу наредбе судије Основног суда у Бањалуци, а уз претходну сагласност дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Полицијски службеници Полицијске управе Бањалука су у суботу, 30. септембра, идентификовали и извршили криминалистичку обраду лица Б.К. из Бањалуке због сумње да је једном лицу наније тјелесне повреде и оштетило возило.

Полицији је 16. септембра око 18.10 часова једно лице пријавило је да је, док се својим путничким возилом "бе-ем-ве" кретало Гундулићевом улицом у Бањалуци, непознато мушко лице ногом ударило његово возило усљед чега су настала оштећења, а када је изашао физички га напало и дијелом бетонске плоче ударило у главу.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Полиција је током протеклог викенда, радећи на спречавању чињења кривичних дјела и прекршаја из области злоупотребе опојних дрога, прекршајно санкционисала три лица.

Прекршајни налог уручен је лицу С.С. из Бањалуке због конзумирања џоинта, а код њега је пронађена и одређена количина марихуане.

Ово лице је подвргнуто испитивању на присуство дроге те је утврђено да у организму има "те-ха-це-10".

Спид је јуче пронађен код лица Е.Б. из Мостара, а марихуана код А.Б. из Мостара.