latinica  ћирилица
02/10/2023 |  14:39 ⇒ 14:40 | Аутор: РТРС

Адико кредит још брже и једноставније - до 2.000 КМ само уз личну карту  

Уколико вам је потребно експресно готовинско рјешење, Адико банка Бањалука омогућила је кредит до 2.000 КМ који, грађани који испуњавају услове, могу да добију веома брзо и једноставно, само уз личну карту.
Адико банка - Фото: илустрација
Адико банкаФото: илустрација

За ову понуду су се, кажу из Адико банке, одлучили како би омогућили клијентима да мале жеље испуне уз минималну документацију и само једну кратку посјету Адико пословници.

- Свјесни смо да је вријеме свима нама драгоцјено, зато је Адико креирала ову посебну понуду ненамјенског кредита само уз личну карту. За све који и даље немају Адико кредит, а новац им је потребан брзо, само уз личну карту и без преноса плате или пензије и уз само једну посјету нашој пословници могу брзо и једноставно, уколико испуњавају услове, да добију кредит до 2.000 КМ, уз рок отплате до 36 мјесеци - изјавила је Дијана Латиновић, менаџер корпоративних комуникација у Адико банци Бањалука.

Ова атрактивна Адико понуда важи за нове клијенте и постојеће клијенте ове банке који нису кредитно изложени, те сви заинтересовани за кредит могу да аплицирају и онлајн, путем линка.

- Број клијената који за наше услуге аплицирају онлајн је у константном порасту, што говори да су препознали колико то олакшава процес и штеди вријеме када су у питању банкарске процедуре. Приликом онлајн аплицирања, клијент треба да унесе податке, након чега веома брзо добија одговор на тражени износ кредита и уколико испуњава услове, уз само једну кратку посјету најближој Адико пословници, ненамјенски кредит се реализује брзо и једноставно. Понудом Адико кредита до 2.000 КМ само уз личну карту, клијентима смо омогућили још експреснију услугу - нагласила је Латиновићева.

Више информација о овој, али и о осталим понудама Адико банке Бањалука, можете да погледате овдје, а уколико имате додатних питања, позовите Адико контакт центар на 051 951 000.