latinica  ћирилица
16/10/2023 |  14:19 ⇒ 15:23 | Аутор: РТРС

Носовић за РТРС: Шмит је у БиХ да би стварао немире у Српској (ВИДЕО)

Кристијан Шмит је у БиХ, да би стварао немире и незадовољство српског народа у Републици Српској, рекао је предсједник Савеза логораша Анђелко Носовић за РТРС.
Анђелко Носовић - Фото: РТРС
Анђелко НосовићФото: РТРС

- Могу да честитам предсједнику Српске Милораду Додику и в.д директору Службеног гласника Милошу Лукић на упорности и истрајности, те на свим тим покушајима одбране Српске и српског народа, као и истине о српском народу у Републици Српској - нагласио је Носовић.

Каже, ако се сагледа чињеница да је и ОХР саопштио да Шмит није високи представник, да није легалан, нити легитиман, онда видимо зашто је Додик све ово радио, те зашто се толико напора улагало да би се одбранио српски народ и истина о српском народу у Републици Српској.

- Историја је циклична наука и очигледно да се понавља, као и многе стваре из историје и прошлих времена - додаје Носовић.

Каже, да је Шмит у БиХ да ствара немир у Републици Српској.

- Чињеница је да је Шмит овдје не знам по чијем налогу. Дошао је да прави немир овдје и да ствара незадовољство у Српској и да покуша да српски народ покори, а да територију Српске анулира и да је одузме - истиче Носовић.