latinica  ћирилица
02/11/2023 |  19:03 ⇒ 19:57 | Аутор: РТРС

Српска јединством побиједила бројне изазове (ФОТО/ВИДЕО)

Српски члан Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић рекла је да је Република Српска прошла кроз бројне изазове, али да их је успјела побједити захваљујући јединству институција и грађана.
"Бранимо Српску", Градишка - Фото: РТРС
"Бранимо Српску", ГрадишкаФото: РТРС

Цвијановићева је на скупу подршке институцијама Српске и предсједнику Републике у Градишци додала да ово није први пут да Српска пролази кроз кризу, али да су сви свјесни да одлучно мора да се каже не.

- Доста нам је лицемјерства, неправде и одлучни смо да заједно са грађанима кажемо не - истакла је Цвијановићева на скупу "Бранимо Српску".

      View this post on Instagram

A post shared by Жељка Цвијановић (@zeljka.cvijanovic)

Она је подсјетила да су се много пута представници институција окупљали са грађанима, како би показали јединство које влада у Српској.

- Сигурна сам да и сада, када је на сцени атак на институције Српске, превасходно на предсједника и Народну скупштину, показујемо своје јединство, заједништво и опредијељеност да чувамо нашу Републику Српску, знајући да институције и народ чине то јединство и дају снагу Републици - рекла је Цвијановићева.

Она је истакла да јединством институције и грађани Српске показују опредијељеност да и ову битку добију, као што су добијали и оне раније.

- Тим биткама никога не угрожавамо, само чувамо и бранимо оно што је наше - рекла је Цвијановићева.