latinica  ћирилица
24/11/2023 |  12:24 | Аутор: СРНА

По потрагама ухапшено шест особа

Припадници Граничне полиције ухапсили су на граничном прелазу Градишка мушкарца чији су иницијали Д.Г. /30/, јер је провјерама утврђено да га потражује Основни суд у Градишци због кривичног дјела насиље у породици или породичној заједници.
Гранична полиција БиХ (Фото: Гранична полиција БиХ) -
Гранична полиција БиХ (Фото: Гранична полиција БиХ)

Он је ухапшен јуче приликом изласка из БиХ и предат је службеницима Судске полиције Бањалука.

Истог дана на граничном прелазу Шамац, приликом уласка у БиХ ухапшен је држављанин БиХ чији су иницијали М.Ш./33/, након што је установљено да је МУП Кантона Сарајево расписао потрагу за њим због кривичног дјела угрожавање безбједности.

На граничном прелазу Рача у понедјељак, 20. новембра, приликом уласка у БиХ ухапшен је држављанин БиХ чији су иницијали Д.Л. /23/, јер је контролом утврђено да га потражује Основни суд у Шамцу због кривичног дјела тешка тјелесна повреда.

Он је предат службеницима окружног центра Судске полиције Добој, саопштено је из Граничне полиције.

На граничном прелазу Шамац у суботу, 18. новембра, приликом изласка из БиХ ухапшен је мушкарац чији су иницијали С.С. /34/, јер је провјерама утврђено да га потражује Основни суд у Зворнику ради издржавања казне затвора, а истог дана приликом уласка у БиХ на граничном прелазу Каменско ухапшен је мушкарац чији су иницијали М.Б./31/, јер је утврђено да га потражује Општински суд у Ливну због кривичног дјела посједовање и омогућавање уживања опојних дрога.

Припадници Граничне полиције ухапсили су 17. новембра на граничном прелазу Велика Кладуша држављанина БиХ, након што је утврђено да га потражује Општински суд у Цазину због кривичног дјела крађа.