latinica  ћирилица
24/11/2023 |  18:15 | Аутор: СРНА

Новаковић Бурсаћ: Американци у БиХ погазили све своје принципе заступајући оно против чега су се борили у свијету

Делегат Клуба Срба у Дому народа Парламентарне скупштине БиХ Сњежана Новаковић Бурсаћ рекла је да је БиХ земља преседана у којој су Американци погазили све своје принципе, заступајући оно против чега су се у цијелом свијету борили.
Сњежана Новаковић Бурсаћ - Фото: Уступљена фотографија
Сњежана Новаковић БурсаћФото: Уступљена фотографија

- Данас је амбасадор Мајкл Марфи успио чак да у својој изјави обори рекорд у рушењу и логике и принципа, па је земљу која је `и српска, и хрватска и муслиманска` претворио у `грађанску` - све за десетак секунди - истакла је Бурсаћева.

Занимљиво је да Американци само у БиХ промовишу комунистичке празнике, рекла је Бурсаћева за Срну, док истовремено урушавају њену уставност и демократско уређење.

- Исто тако, само у БиХ жмуре на утицај Техерана и промовишу проиранске снаге, док се у остатку свијета против њих боре - нагласила је она.

Бурсаћева је навела да амбасадор Марфи, иначе са својим излетима током којих се снима на различитим локацијама, све више личи на инфлуенсера и туристу, само што је очито да му се током снимања видео-клипова по Републици Српској прилично жури.

- Можда је стварно одлучио да крене Шмитовим стопама - навела је Бурсаћева.