latinica  ћирилица
27/11/2023 |  13:25 ⇒ 13:35 | Аутор: РТРС

Вишковић упознао представнике УДАС-а са пројекцијом буџета за 2024. годину

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић разговарао је данас у Бањалуци са представницима Организације ампутираца УДАС Републике Српске, у оквиру консултација са социјалним партнерима о изради буџета Републике Српске за 2024. годину.
Вишковић са представницима УДАС-а - Фото: Уступљена фотографија
Вишковић са представницима УДАС-аФото: Уступљена фотографија

Вишковић је упознао представнике УДАС-а са пројекцијом буџета за 2024. годину, те је разговарано о даљем јачању сарадње Владе и ове организације.

Досадашња сарадња оцијењана је као изузетно добра, те је изражено обострано увјерење да ће се са успјехом одвијати и у наредном периоду.

Представници УДАС-а упознали су Вишковића са активностима и пројектима које ова организација спроводи, с циљем пружања помоћи својим колегама који су страдали од мина и њиховим породицама, те захвалили Влади Републике Српске на свесрдној подршци коју у континуитету пружа УДАС-у.

Вишковић је истакао пуну подршку Владе и ресорних министарстава свим активностима овог удружења, с посебним акцентом на пројекте који подстичу чланове УДАС-а да се баве пољопривредом и пчеларством, саопштено је из Владе Српске.

Састанку су присуствовали министар финансија Зора Видовић и министар рада и борачко-инвалидске заштите Данијел Егић.