latinica  ћирилица
27/11/2023 |  20:33 | Аутор: СРНА

Пале: Отворена канцеларија ОО Републичке странке Српске

На Палама је вечерас отворена канцеларија Општинског одбора Републичке странке Српске, а за повјереника одбора изабран је Синиша Ласица.
Пале, отворена канцеларија ОО Републичке странке Српске - Фото: СРНА
Пале, отворена канцеларија ОО Републичке странке СрпскеФото: СРНА

Предсједник Републичке странке Српске Славенко Ристић рекао је Срни да РСС подржава јасну политику Републике Српске и жели да пружи допринос њеном очувању, те економском, политичком и сваком другом развоју.

- У коалицији смо са СНСД-ом за које сматрамо да води квалитетну политику, посебно у овим временима која су изузетно тешка и када је Република Српска нападнута на све могуће начине, па и њен предсједник Милорад Додик - рекао је Ристић.

Према његовим ријечима, РСС на Палама жели да буде дио рјешења а не дио проблема.

- Сазрело је вријеме да млада политичка странка са младим школованим људима и привредницима да све од себе и покуша направити боље друштво - рекао је Ристић.

Подсјетивши да су на Палама рођене прве инстутуције Српске, Ристић је навео да је морална обавеза одбрана и изградња Републике Српске како би била још јача и како би млади Источног Сарајева имали шансу да се развијају.

Ласица је рекао да му је драго што је изабран за повјереника, да је у питању нова прича Републичке странке Српске и да су им планови велики.

- За мјесец дана имаћемо изборну скупштину, направити веће дружење за Паљане, сви су добродошли - истакао је Ласица.

Отварању канцеларија општинског одбора РСС-а присуствовали су представници политичких партија са Пала, привредници, те представници јавног и друштеног живота ове општине.