latinica  ћирилица
29/11/2023 |  11:00 ⇒ 12:06 | Аутор: СРНА

Фоча: На мјесто несреће излази инспекцијски надзор за тунеле

Инспекцијски надзор за тунеле извршиће данас, по налогу Окружног јавног тужилаштва из Требиња, преглед тунела на магистралном путу Фоча-Сарајево да би утврдио чињенично стање на мјесту саобраћајне несреће у којој је погинуо возач камиона, речено је Срни у Полицијској управи Фоча.
Саобраћајна несрећа у Фочи - Фото: Уступљена фотографија
Саобраћајна несрећа у ФочиФото: Уступљена фотографија

Тужилаштво је затражило и обдукцију тијела настрадалог возача, која ће се обавити данас у Универзитетској болници Фоча.

Тридесетосмогодишњи возач камиона из Дервенте чији су иницијали С.М. погинуо је у саобраћајној несрећи која се догодила јуче око 14.30 часова у мјесту Сијерачки Млини, на подручју општине Фоча.

До несреће је дошло у тунелу усљед одрона камена, који је пао кроз предње вјетробранско стакло камиона и нанио повреде које су усмртиле возача теретног моторног возила.

У саопштењу полиције наведено је да је на мјесто саобраћајне незгоде заједно са патролом саобраћајне полиције одмах изашла дежурна екипа Дома здравља Фоча ради указивања љекарске помоћи, при чему је дежурни љекар констатовао да је повређено лице преминуло од задобијених повреда.

Обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Требиње који је изашао на мјесто несреће и под чијим су надзором полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Фоча и инспектор криминалистичке полиције извршили увиђај.