latinica  ћирилица
29/11/2023 |  11:08 | Аутор: РТРС

Добој: Осморо повријеђених у двије саобраћајне незгоде

Пет лица, од којих једно малољетно, повријеђено је у судару путничких аутомобила "бе-ем-ве" и "шкода" у модричком насељу Јакешница, саопштено је из добојске Полицијске управе.
Полиција Републике Српске - Фото: РТРС
Полиција Републике СрпскеФото: РТРС

Повреде су задобили возач "бе-ем-ве-а" чији су иницијали Х.А. из Вукосавља, сувозач Ж.Б. и један малољетни путник, те возач "шкоде" Н.В. из Србије и сувозач у том возилу Д.М.

Повријеђена лица су упућена у Болницу "Свети апостол Лука" у Добоју ради указивања љекарске помоћи, а о степену повреда наведених лица доктори се нису изјаснили.

Саобраћајна незгода догодила се јуче у 11.35 часова, а увиђај су извршили припадници Полицијске станице Модрича, а о наведеном обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој.

У саопштењу је наведено и да је у Добоју у судару два аутомобила возач "опела" са подручја овог града чији су иницијали З.Б. задобио тешке тјелесне повреде, а сувозач М.М. лакше, док је лакше повријеђен и возач "пасата" из Добоја чији су иницијали Б.С.

Саобраћајна незгода догодила се синоћ у 19.15 часова на раскрсници улица Светог Саве и Николе Пашића, а увиђај су извршили припадници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Добој.

Из полиције наводе да је Полицијској станици Добој један јуче пријављена провала у једну кладионицу на подручју овог града, а Полицијској станици Добој два да је проваљено у помоћни објекат у власништву лица са подручја овог града чији су иницијали О.Х.

У току је рад на расвјетљавању кривичних дјела тешка крађа, наведено је у саопштењу.