latinica  ћирилица
29/11/2023 |  14:53 | Аутор: РТРС

Завршена Нектар наградна игра у Фортуна маркетима

Завршена је Нектар наградна игра “Купи Нектар у Фортуна маркетима и освоји” која је организована у период од 01.10. до 15.11.2023. године.
Нектар, наградна игра - Фото: Уступљена фотографија
Нектар, наградна играФото: Уступљена фотографија

Главне награде су биле моторна пила МС 180, Бушилица Макита ДФ 488Д002 и одвијач Макита ДФ001ДВ, а поред то подијељено је и 25 пакета Нектар пива.

Међу срећним добитницима главне награде моторна пила МС 180 биле су и двије даме, које нису криле одушевљење што су освојиле ову награду.

- Заиста сам пријатно изненађена освајањем награде, јер кадгод имам прилику играм наградне игре, али веома ријетко имам срећу да освојим неку од награда. Обзиром да се бавим пољопривредом освојена награда ће ми итекако добро доћи, а морам да поменем да се Нектар пивом волим освјежити током великих љетних врућина - изјавила је Весна Ђогић, добитница награде.

- Ми смо шесточлана породица и могу слободно рећи да је награда отишла у праве руке. Наиме, посједујемо воћњак и сигурна сам да ће нам олакшати посао обрезивања воћака. Наш најмлађи син је често знао да прође поред награде и да нас одушевљено пита када ће нам бити испоручена, као да је предосјетио да ћемо бити срећни добитници - рекла је Милена Лукић, добитница награде.

Из Бањалучке пиваре истичу да су задовољни одзивом потрошача на наградну игру, коју су организовали.

- Чини нас срећним када обрадујемо наше потрошаче на прави начин, а њихово одушевљење је најбољи показатељ да су награде биле прави избор. Трудићемо се да и у наредном периоду организујемо још оваквих наградих игара са нашим сарадницима, а свим срећним добитницима честитамо на освојеним наградама - изјавила је Андреа Лиздек, маркетинг менаџер Бањалучке пиваре.

Извлачење добитника главних награда одржало се у суботу, 25. новембра, а за учешће у извлачењу главних награда “Купи Нектар у Фортуна маркетима и освоји” било је потребно купити 12 појединачних производа Нектар пиво 0.5л или комбиновано 6 боца и 6 лименки у Фортуна маркетима и на полеђини рачуна на којем се налазе Нектар производи исписати своје податке: име, презиме, адресу пребивалишта и број телефона, те убацити у посебно обиљежене кутије које су се налазиле у Фортуна маркетима, током трајања наградне игре.

Током трајања наградне игре све информације су учесници могли сазнати путем сајта www.banjalučkapivara.com i www.nektarpivo.com.