latinica  ћирилица
29/11/2023 |  17:33 ⇒ 17:50 | Аутор: РТРС

Промовисан часопис Ски Ју, специјализован за скијашки спорт и зимски туризам

У Београду је промовисан часопис Ски Ју, специјализованог за скијашки спорт и зимски туризам. Врхунског дизајна и штампе, овај информатор којим је обухваћено све, од ски опреме до смјештаја, штампан је у сарадњи са Ски центром Јахорина.
Београд: Магазин Ски ју - Фото: СРНА
Београд: Магазин Ски јуФото: СРНА

На готово 200 страница магазина, су детаљне информације о свим скијашким центрима у региону.

Магазин Ски Ју издаје се регионално, са циљем да окупи све скијаше на једном мјесту. Уједно, конкурентски скијашки центри на овим страницама постају партнери.

- Поносан сам што смо присутни у свим ски-центрима бившој Југославији, и то у сваком хотелу и у свакој соби. Имамо сарадњу са свим хотелијерима тако да магазин долази до сваког скијаша - рекао је Дејан Љевнаић, директор Ски центра Јахорина.

Ски центар Јахорина је први отворио скијашку сезону, захваљујући вјештачком снијегу којим је покривено седамдесет одсто стаза.

Роберт Чобан, директор компаније "Колор медија комуникејшн" оцијенио да је сарадња његове компаније и ОЦ "Јахорина" одлична, јер је ријеч о центру који је постао институција и када је ријеч о улагањима у инфраструктуру, али и о промоцији, јер је јако важно да људи знају како се ски-центри пипремају за сезону и шта све имају да понуде.

У најављеном, трећем издању овог магазина, налазиће се и информације о скијашким центрима у Румунији, Бугарској и Грчкој, чиме ће бити обједињена сва скијалишта на југоистоку Европе.